- Descriere
-
Detalii
Descriere produs:
Aparat de vidat, mașina de etanșat în vid ce prelungește durata de viață a alimentelor prin eliminarea aerului din recipientele sigilate și împiedicarea scurgeri aerului proaspăt în recipientele sigilate
Tip aparat: se foloseste pe blat, este portabil
Destinatie : residential
Utilizare: doar pentru alimente solide
Caracteristici:
Prindere prin intermediul a 2 clame laterale
Buton pentru vidare si sigilare cu lampa de control
Buton sigilare cu lampa de control
Buton eliberare valva vacuum
Tip vidare: uscata
Material - ABS
Continut pachet: pachetul contine aparatul de vidare si un set de 10 pungi de vidat
Aparatul de vidare este prevazut cu 4 picioare antialunecareSpecificatii tehnice:
Putere – 11 W
Alimentare – 220 – 240 V
Frecventa – 50 / 60 Hz
Tip panou comanda – digital
Functii: protectie supraincalzire
Control vidare – automat
Banda de lipire – 30 cm
Culoare – neagra
Latime fir incalzitor – 1,5 cm
Viteza de vidare – 2,5 l/ minut
Grad de vidare – 430 mm Hg
Alimentare – la retea
Presiune de lucru- 60Kpa
Putere nominala- 90W
Etanșeitate maximă- 28MMDimensiuni:
Greutate – 1,4 kg
Inaltime – 4 cm
Lungime – 34 cm
Latime – 6 cmUTILIZARE PRODUS
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare
Ambalarea sub vid extinde durata de viata a alimentelor prin indepartarea majoritatii aerului din recipientul sigilat si impiedica patrunderea aerului proaspat in recipientul sigilat
Procedeul ambalarii in vid consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj special, dintr-un material impermeabilla gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid
In acest fel se evita contactul produselor cu oxigenul, care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului
Lipsa oxigenului duce la stoparea inmultirii microorganismelor, responsabile de alterarea alimentelor
Avantajele ambalarii in vid: mareste de 3 – 4 perioda de stocare, economiseste spatial de stocare, pastreaza prospetimea produselor proaspete ( verdeturi, legume, fructe ), pot fi ambulate si produsele fragile
Aparatul este usor de utilizat, functioneaza doar prin cateva atingeri:
1) Se deschide economizatorul automat de sigilare a alimentelor si se aseaza capatul pungii de vid
2) Punga de vid trebuie taiata la o lungime acceptabila, astfel incat sa ramana intre aliment si marginea pungii minim 5 cm
3) Se inchide clapeta prin apasare in punctele inscriptionate PUSH , se inchd cele 2 clapete laterale, si se apasa butonul de vidare
4) Cand martorul luminos devine din rosu verde, etansietizare si sigilarea este completa
5) Pentru deschidere, se apasa butonul de eliberare valva de vacuum, se deschid cele 2 clame laterale si se elibereaza punga sigilata
6)Această mașină de etanșat în vid pentru alimente la nivel profesional pentru conservarea alimentelor vă permite să alegeti intensitatea aspirarii și opțiunile pentru a face față alimentelor uscate și umede.Aparatul de etansat este un echipament necesar in orice bucatarie, prelungeste viata alimentelor si le pastreaza proaspete, ca-n prima zi, economiseste spatiu in frigider si congelator
DE CE SA FOLOSIM UN APARAT DE ETANSARE CU VID?
Un aparat de etanșare cu vid este un instrument util pentru prelungirea duratei de viață a alimentelor, păstrându-le într-un mediu fără aer. Aparatul de vidare elimină aerul care poate favoriza creșterea bacteriilor și a mucegaiului, încetinind alterarea alimentelor.
Acest lucru poate prelungi durata de viață a alimentelor cu zile sau chiar săptămâni sau luni, în funcție de tipul de alimente și de modul în care sunt depozitate.
Iată câteva motive pentru care ați putea dori să utilizați un aparat de etanșare cu vid:
1. Pentru a prelungi durata de valabilitate a alimentelor perisabile, cum ar fi carnea, brânzeturile, legumele și fructele.
2. Pentru depozitarea resturilor alimentare și a preparatelor de gătit pentru consum ulterior
3. Pentru a reduce risipa de alimente și a economisi bani prin depozitarea alimentelor mai mult timp.
4. Pentru a depozita alimente pentru a fi utilizate în campare sau în călătorie, deoarece poate ajuta la reducerea greutății și a volumului genții dvs. de călătorie.
5. Pentru a pregăti alimente sous vide pentru gătit sous vide, care este o metodă populară de gătit pentru o gătire uniformă și o aromă mai bună a alimentelor.Este important să urmați instrucțiunile producătorului aparatului de etanșare cu vid și să alegeți pungi sau recipiente de calitate alimentară pentru a asigura utilizarea sigură și eficientă a unității.
*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.
NOU - 4 RATE FARA DOBANDA
Acceptam plata in 4 rate FARA DOBANDA, doar pentru cardurile din imaginea de mai jos. Pentru a beneficia de oferta, in pagina de checkout a site-ului nostru se selecteaza ca metoda de plata “card online”, iar in pagina procesatorului de plati, dupa introducerea cardului o sa va apara posibilitatea achitarii in rate fara dobanda.